Een trouwfilm van Liefde op Film is meer dan een trouwfilm, het is een romantisch document van de bevestiging van jullie liefde. Elke trouwfilm is uniek omdat jullie verhaal achter de bruiloft anders is. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Welke moeilijke situaties hebben jullie overwonnen? Waarom is elkaar het Ja-Woord geven zo bijzonder? Door middel van een filmische mix van film, geluid en gesproken woord creëren wij jullie unieke trouwfilm zodat de trouwfilm jullie voor altijd zal bijbleven.

In onze films zoeken wij de emotie van de speciale ongedwongen momenten. Wist je dat tijdens jullie shoot moment er even een moment is voor jullie tweeën, alleen. Even een moment om samen te genieten en stil te staan bij deze dag.

Wij helpen jullie om comfortabel te zijn en het gevoel te hebben dat jullie er alleen met ze tweeën zijn. Ondertussen schieten wij Cinematische beelden van jullie intieme momenten.

Wij houden van gezellige feesten die tot laat door gaan en emotionele bruiloften waar vanuit het hart gesproken wordt. De speech van oma, de tranen van een vader en de emotionele blikken van een moeder. Dat gevoel van spanning tijdens de start van de dag tot en met de vreugde na het Ja-Woord.

Wij houden van details, terwijl we ook oog hebben voor het overzicht en de tijd bewaken voor de romantische zonsondergang momenten.  Deze film willen we perfect maken zodat elke keer als jullie terugkijken naar de trouwfilm jullie hart steeds wordt geraakt met dat ene woordde Liefde. 

Trouwfilm

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje.

Contact

Spreek met ons af

Ben je enthousiast over ons werk, en benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen doen? Wij spreken graag met jullie af op ons kantoor of bij ons thuis. Zo kunnen we in alle rust jullie bruiloft en wensen bespreken. Dat schikt het beste in de avonduren en soms lukt dat in het weekend. Mocht het lastig zijn om langs te komen dan plannen we een Skype gesprek in.

Wij denken graag met jullie mee, en proberen jullie zo veel mogelijk te ontzorgen aangezien jullie genoeg hebben om over na te denken.

>> Wil je ons bereiken? Bel, mail of chat dan even met ons!