Johnathan

Ons verhaal

“Ik raakte gelijk verliefd op dit werk”

In 2011 ben ik als 24 jarige jongeman getrouwd met mijn vrouw Jacky. Met onze 2 jarige Semaja wonen wij in Zoetermeer. 

Als tiener hield ik me al bezig met het maken van fotos. De Canon 450D kwam uit in 2008, dit was mijn eerste foto/filmcamera. Vanaf dat moment werd ik door vrienden gevraagd om hun bruiloften te filmen. Ik raakte gelijk verliefd op dit werk. Ik kreeg bijzondere reacties en zag de emoties die loskwamen door de film hij zowel het bruidspaar als de familie. Sinds deze ervaring ben ik bereid om lange dagen te maken zodat het complete verhaal op film komt. 

Toen ik in 2011 zelf trouwde wist ik dat we zowel foto als film moesten afnemen omdat deze beelden tot op de dag van vandaag nog steeds waardevol zijn. 
Omdat ik zelf de trouwdag heb mogen meemaken weet ik precies hoe bijzonder deze dag is. De afgelopen jaren heb ik diverse bruiloften mogen filmen. Hierdoor heb ik veel geleerd van andere bruidsparen. Tips en tricks die we graag met jullie delen. Want jullie dag staat voor ons centraal.
Robin

"Wat begon als een hobby"

Mijn naam is Robin 33 jaar oud en woon in Amsterdam.

Toen is jong was speelde ik altijd al met foto en video camera’s. Op het moment dat ik een opleiding ging volgen en kon kiezen voor de opleiding Multimedia aan het Grafisch Lyceum in Utrecht was ik direct enthousiast. Na het afronden hiervan heb ik voor diverse grote mediabedrijven gewerkt als cameraman & editor.

In 2014 heb ik de stap genomen om een eigen mediabedrijf te starten, en met succes.

Van kleine tot grote opdrachten weten veel bedrijven en organisaties mij inmiddels te vinden. Toen een aantal jaar geleden de vraag kwam ik ook trouwvideo’s kon maken dacht ik waarom ook niet. De eerste video’s waren gelijk een succes. 

Door mijn ervaring weet ik als geen ander hoe het is om van zo’n bijzondere dag de mooiste hoogtepunten op camera vast te leggen. De mooie emotionele reacties die je na afloop krijgt zijn geweldig. Daar doe je het voor.

De kunst om overal op die dag bovenop te zitten maar toch onzichtbaar te zijn voor het bruidspaar maakt dit werk echt uitdagend. Elke trouwerij is anders en speciaal. Ik probeer bij elke film de verwachtingen te overtreffen.